Untitled
28 nov 2014
week 76: 21 t/m 27 november

Op 21 november zijn Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gaan brengen. ’s Middags zijn we met zijn vieren naar de bibliotheek geweest. Laura heeft fijn gespeeld met de Nijntje-knuffels en blokken en vrolijk rondgewandeld. Daarna ben ik met haar voor de eerste keer “echte” schoenen gaan kopen. Ze heeft zilverkleurige laarsjes, maat 21.
Op 22 november kwamen Sinterklaas en Zwarte Piet bij Mark op het werk. Bas en Laura hebben voordat Sinterklaas en Zwarte Piet er waren samen de andere kinderen eerst een kleurplaat gekleurd (al was Laura vooral met kleurpotloden aan het zwaaien). Toen kwam Sinterklaas met 3 Pieten. De Pieten gingen rond met pepernoten, die Laura erg lekker vond. Laura heeft heel even samen met Bas bij Sinterklaas op schoot gezeten, maar dat vond ze toch maar niets en ze wilde er al snel vanaf. De Pieten deden een goocheltruc, er is gedanst en daarna werden de cadeautjes uitgedeeld. Toen Laura wakker was, zijn we naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. We hebben met zijn allen gegeten en na het eten werd er hard op de ramen geklopt… Er stonden heel veel cadeautjes voor de deur! We zijn flink verwend door de Sint.
Opa Van Aerle belde op 23 november om te zeggen dat Sinterklaas geweest was; er stonden allemaal pakjes op het balkon! We zijn naar opa en oma Van Aerle gegaan, waar ook tante Maartje, oom Tom en Eline en tante Willeke en oom Arjan waren. Ook vandaag zijn we weer flink verwend door de Sint! We hebben met zijn alle geluncht en daarna zijn we naar huis gegaan, omdat Laura erg moe was. Ik heb haar om 16.30 uur wakker gemaakt, omdat ze anders ’s avonds niet zou slapen. Laura heeft fijn met haar nieuwe speelgoed gespeeld.
Op 24 november zijn we met zijn vieren de eendjes gaan voeren. Laura deed het deze keer wel goed; ze at het brood niet zelf op, maar scheurde er stukjes vanaf en liet dat in het water vallen. Daarna hebben we nog een stuk gewandeld. Laura heeft haar pop de fles gegeven. Dat doet ze goed, maar als ze gaat wandelen met de poppenwagen, haalt ze eerst de pop eruit ;-).
Mark, Laura en ik zijn op 25 november Bas gaan halen op de Peuterspeelzaal. ’s Avonds werd Laura huilend wakker. Ze was niet te troosten en was alleen stil toen ik met haar op ons bed ging liggen. Toen ik haar weer in haar eigen bedje wilde leggen, begon ze weer te huilen. Ze is nog even beneden geweest en heeft bij Mark op de bank gelegen. Gelukkig heeft ze ’s nachts wel gewoon doorgeslapen.
We zijn op 26 november naar de dierentuin in Nuenen geweest. Het was erg rustig, dus we konden lekker op ons eigen tempo lopen en overal goed de dieren bekijken. Fijn daar dat er bij veel verblijven glaswanden zijn, waardoor de kindjes de dieren ook goed kunnen zien. Bas en Laura hebben fijn samen op de schommel gezeten. Laura heeft de meeste tijd in de kinderwagen gezeten, maar ze heeft ook een paar keer een stuk zelf gelopen en de kinderwagen geduwd ;-). Op de terugweg is Laura in de auto in slaap gevallen. Toen we weer thuis waren, heb ik Laura in bed gelegd, maar ze ging niet slapen. Bas en Laura hadden een ongelukje: Bas was hard aan het rondrennen en rende Laura omver. Ze had haar tand door de lip en moest hard huilen. Bas, Laura en ik zijn nog even een boodschap gaan doen bij Jan Linders en Zwarte Piet was geweest: hij had wat in de schoentjes gedaan die Bas en Laura gestift hadden! Laura was vooral blij met de pepernoten, de kleurtjes vond ze nog niet zo interessant ;-). Na het avondeten heeft Laura fijn in bad gespeeld en is daarna lief gaan slapen.
Op 27 november heeft Laura ontdekt dat haar dierenpiano/keyboard het ook doet als ze erop gaat zitten… Als ze met haar piano bezig is, zit of staat ze helemaal te swingen, erg leuk om te zien ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative